Tuesday, September 28, 2010

Romanian stupidity signs (prostia la romani)

Stupidity yellow signs - (prostia la romani)

Download the png Romanian stupidity

Another version of the warning signs vector drawing on DeviantArt - mynorthshadow 3d art and design  


















4 comments:

Anonymous said...

foarte inteligent din partea ta sa dai vina pe o tara pentru cocalarii din ea. in niciun caz nu e de vina guvernu ptr ce se intampla, in niciun caz libertatea prost inteleapta si coruptia. si tu, prea dreptul judecator nai mai putut rabda.
da Romania are minusuri fatza de alte tari. si asta nu tine de oamenii prosti sau inculti care se gasesc peste tot, sau de sisteme guvernamentale proaste, sau de probleme financiare. diferenta e ca celelalte tari nau copii idioti ca tine care sa isi reverse furia pe propria nationalitate dupa ce sunt deranjati nevoie mare de vecinul cu 3 cefe de la parter care asculta manele si comenteaza la oameni.

north shadow said...

Anonim, mi-ar fi placut sa ma pot adresa altfel tie, dar cred ca esti obisnuit cu aceasta stare. Cam stravezie ironia cu "foarte inteligent..." dar "tara" este compusa din cocalari, guvern prost, rauri, munti etc etc...unele bune (eventual partea geografica)..altele rele.... Zici ca "Romania are minusuri care nu tin de oamenii prosti sau inculti care se gasesc peste tot, sau de sisteme guvernamentale proaste, sau de probleme financiare"....Pai atunci de ce are minusuri...de la radiatia electromagnetica a Pamantului? de la pasarile migratoare? Eram curios sa-mi spui care sunt in opinia ta cauzele minusurilor, nu cine Nu este de vina. Asa pot pune si eu o lista lunga - uite: ..are minusuri fatza de alte tari si nu tin de: folosirea pesticidelor in agricultura, nu tin de cati m3 de apa intra in tara prin Dunare, nu tin de cate lame are barda lui Mihai Viteazul... etc etc. Daca vrei sa ai o opinie pe acest blog personal (care nu e un forum de injuraturi) incearca sa ai o opinie care spune ceva, nu care enumera non-cauze. Incerc sa inteleg ca tu ai vrea o atitudine nationalista oarba, in care 'iubirea de tara' este neconditionata... greu de realizat. Cauza raului nu este lipsa de elogii la adresa tarii ci pasivitatea si hotia. Eu am reprezentat si reprezint Romania de multe ori cu drag insa nu poti fi laudativ atunci cand realitatea este pe invers caci totul se transforma apoi in ipocrizie. Generalizez asupra "natiei" pentru ca cele 3 cefe nu apar in asa cantitate mare(ca la noi) decat in situatia in care exista o atmosfera generala, omniprezenta, care accepta aceasta situatie. Natiunea naste oameni cu 3 cefe pentru ca nu isi indeplineste corect functia sociala,iar natiunea inseamna oamenii ce o formeaza,mici si mari, personalitati, non-valori sau oameni obisnuiti si seriosi. Conteaza care componenta domina. Cat despre nationalitate...se defineste prin ce si cum sunt toti oamenii care o alcatuiesc...deci este evident o relatie de cauzalitate permanenta, in care o natiune poate degrada conceptul de nationalitate sau o poate face sa infloreasca. Romanii in majoritate si in medie (caci cum e fiecare individ nu conteaza in definirea natiunii decat prin mica pondere a fiecaruia la imaginea finala, ci doar cum iese media la final, care sa caracterizeze apoi nationalitatea) au ales sa-si strice imaginea. Te poti referi la natiune si la Nationalitate gandindu-te la Eminescu si Brancusi numai daca esti rupt de lumea reala, ceea ce nu e cazul meu. Cat despre "copii idioti ca tine'... ce sa zic...1) nu prea mai sunt copil, dar poate ai tu o atitudine mai paternalista si 2) daca tu consideri ca eu sunt idiot, probabil ca tu esti stralucit. Da-mi si mie un link sa vad si eu ce faci, cat de bine te pricepi la ceva serios (orice ar fi) incat sa cred ca nu esti doar un alt comentator care, in loc sa faca sa fie si "nationalitatea' mandra de el, e doar el mandru de nationalitate. Numai bine anonim!

Anonymous said...

"Furiosul" Anonim, orbit de un adanc si clocotitor sentiment mostenit probabil din subconstientul colectiv autohton, a pierdut din vedere ca un elementar gest patriotic este sa inveti si sa folosesti corect limba materna (sa scrie corect: "n-ai mai putut","n-au copii","comenteaza", nu "la oameni", ci idei, atitudini etc.(pentru ca nu e dupa modelul "dai la geoale" etc.). Dupa aceea, cu rabdare si ceva efort, sa se indrepte si spre lucruri mai subtile(ca cele pe care le-a vazut pe acest site, de exemplu).
(Un roman bine intentionat)

north shadow said...

un roman bine intentionat - ai dreptate, omul trebuie luat usor. Faza unu - clasele I-IV: Gramatica! El zice ca eu n-am mai putut rabda, dar gramatica nu l-a mai putut rabda pe el si l-a parasit! ca si logica! ca si inteligenta! ca si bunul simt! A crezut ca pe acest blog e in sanul familiei lui si a inceput sa se adreseze cu 'idiotule"! E greu si ma incearca mila cand ma gandesc ca el crede ca pe blogul unui strain (in raport cu el) e "acasa". Deci mila! a fost abandonat de multe proprietati umane! E greu sa iti consumi pe net (ca furiosul) starea de maimuta ce mai are doar un "bun" cu doua ramificatii: injuratura si aroganta! Cred ca natiunea se chirceste jenata in propria-i istorie cand vede cine o apara aiurea, epileptic, caci nu face de fapt nici un bine! Poate ca el crede ca are aceeasi nationalitate cu Brancusi sau cine stie ce olimpic, dar a uitat ca nu are acelasi potential: coincidenta l-a pus si pe el intr-un anumit areal geografic, pe care, el, nervos, ca orice lipitoare (anencefalica, dar cu gura la terminatia rostrala) l-a asimilat ca fiind parte din fiinta-i, cu oamenii cu cap cu tot. Puteam sa nu-i public comentariul dar m-a amuzat cine si mai ales cum apara "tara".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Powered by Blogger